Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: dvojitá dávka Evropské ligy UEFA, Ray a Bitva o Hill 60

20. 9. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 18:45 – Plzeň – Académica - Přímý přenos utkání Evropské ligy UEFA
  • HBO, HBO HD; 20:00 – krimi komedie a thriller Pomáhat a chránit - Policista z malého městečka Gerry Boyle (Brendan Gleeson) má konfliktní povahu, zvrácený smysl pro humor, umírající matku, zálibu v prostitutkách a hlavně ho vůbec nezajímá mezinárodní obchod s kokainem, kvůli kterému mu jednoho dne na dveře klepe agent FBI Wendell Everett (Don Cheadle). Víc než aktivnímu řešení případu se Boyle věnuje posmívání a podrývání Everettovy autority, okolnosti mu ale nepřejí. Nejprve jeho nový horlivý parťák zmizí, pak ho začne vydírat jeho nejoblíbenější šlapka a nakonec se ho ¨C podobně jako všechny ostatní členy místní policie ¨C pokusí podplatit samotní pašeráci drog. Irská krimi komedie a thriller (2011)
  • ČT 4, 20:45 – Olympique Lyon – AC Sparta Praha - Přímý přenos utkání Evropské ligy UEFA a ohlédnutí za dalšími zápasy prvního hracího dne
  • Film+, 20:55 – historické válečné drama Bitva o Hill 60 - V roce 1916 se evropské válčící mocnosti ocitají v patové situaci. Operace dvou mohutných armád, které si dosud vyžádaly milióny životů, jsou na mrtvém bodě. Důlní inženýr Oliver Woodward se po pobytu v Papui vrací do Austrálie, aby se připojil k tajné Tunelářské společnosti. Woodward ke svému překvapení získává vojenskou hodnost a odjíždí do Evropy. Na bitevním poli u francouzského Armentiéres ho čeká „jeho“ rota tunelářů, kteří ale novému veliteli příliš nevěří. Tuneláři mají labyrint chránit tak dlouho, dokud nezazní rozkaz k odpálení trhavin. Jenže kdo ví, kdy ta chvíle přijde?! Australské historické válečné drama (2010)
  • Cinemax, 22:00 – hudební životopisné drama Ray - Jestliže lze život chápat jako souhrn jeho jednotlivých částí, pak příběh Ray Charlese je možno považovat za souhrn osobních vzestupů a pádů v průběhu dlouhé a slávou ověnčené kariéry ve světě hudby. Ray zažil bolest i osobní tragédie. Množství jeho hudebních stylů (jazz, rhytm & blues, rock-and-roll, gospel, country & western) je sledem a souhrnem celistvé inspirativní cesty génia s jedinečnou vizí, génia, který světu daroval možnost zcela nového způsobu vnímání hudby. RAY je dosud nevyprávěný příběh dramatického osudu americké hudební legendy, jehož vzniku předcházel patnáctiletý sběr materiálu a sledování Rayovy tvorby uznávaným filmařem Taylorem Hackfordem. Americké hudební životopisné drama (2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).