Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Druhý tah pěšcem, Po stopách krve nebo Absolutní moc

15. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – kriminálka Druhý tah pěšcem – Jan Prokop hraje při každé příležitosti šachy a mimoto pracuje se svým týmem na odhalení rezidentské sítě, která se pokouší získávat domácí odborníky pro práci v zahraničí. (Československo, 1984)

  • Prima Max, 20:15 – kriminálka Po stopách krve – Opět se můžete setkat s postavou majora Kalaše, tvořícího polovinu oblíbené dvojice kriminalistů Kalaš–Varga v podání Rudolfa Hrušínského a Radoslava Brzobohatého. Tentokrát se ale v případu sexuálně úchylného vraha musí major Kalaš obejít bez svého spolupracovníka. Na příkaz svého nadřízeného odjíždí do Dubé v Severních Čechách, kde bylo objeveno tělo mrtvého cikánského chlapce. (Československo, 1969)

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:50 – thriller Absolutní moc – Clint Eastwood viděl, co neměl: prezidenta Spojených států zapleteného do zločinu. Začíná nelítostná štvanice, kterou ukončí jedině smrt… Luther Whitney býval kdysi zlodějem velkého formátu. Teď si však užívá penze, chodí do místního muzea a ve svých kresbách se nechává inspirovat starými holandskými mistry. Idyla o napraveném starém muži však dokonale klame. (Absolute Power, USA, 1997)

  • Nova, 22:10 – thriller Tenkrát v Mexiku – Sága o mýtickém hrdinovi s kytarou El Mariachim pokračuje. Je poznamenán tragédií a uchýlil se k odloučenému životu v ústraní. Když ho ale zkorumpovaný agent CIA najme k překažení plánu zákeřného bosse, který má v úmyslu zabít mexického prezidenta, samotářský hrdina je donucen svůj úkryt opustit. (Once Upon a Time in Mexico, USA, 2003)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).