Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: druhé sefiminále Eurovize, Total Recall a Minority Report

21. 5. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT art, 21:00 – Eurovision Song Contest 2015 – Přímý přenos druhého semifinálového kola evropské mezinárodní hudební soutěže z Vídně s účastí českých reprezentantů Marty Jandové a Václava Noida Bárty s písní Hope Never Dies. O postup do finále, které se koná 23. května, bude soupeřit 17 zemí. Vše rozhodnou i diváci České televize svými hlasy. Z rakouské Wiener Stadthalle komentuje Aleš Háma.

  • Nova Cinema, 21:45 – romantický film (K)Lamač srdcí – Alex se svou sestrou provozuje společnost, která poskytuje nezvyklou službu. Rozbíjí partnerské vztahy na objednávku! Francouzský romantický film (2010)

  • Prima Cool, 22:00 – akční sci-fi Total Recall – Stavební dělník využije služeb cestovní kanceláře Recall, která nabízí virtuální dovolenou na Marsu. Implantace představ do jeho mysli se však nezdaří, život se mu převrátí naruby a musí bojovat o své přežití. Americké akční sci-fi (1990)

BRAND24

  • Dvojka (RTVS), 22:00 – válečný film Oznamuje se láskám vašim – Začíná na podzim roku 1944 a jeho hrdinou je mladý český lodník Karel Svorník, který kotví s labskou vlečnou lodí u Drážďan. Společně se svým kamarádem Bohoušem prožívá na odstavené lodi naložené tabákem řadu milostných dobrodružství s německými dívkami a ženami. Jednoho dne se však Karel seznámí s mladou velitelkou hitlerjugend Ulrikou von Polchow a dokonce si s ní smluví schůzku. Ačkoli vše začne a vyvíjí se jako další chvilkové dobrodružství, začne se mezi oběma mladými lidmi rodit hluboký cit. Československý válečný film (1988)

  • Nova, 22:15 – sci-fi Minority Report – John Anderton jednoho dne zjistí, že podle předpovědi tří jasnovidců, geneticky mutovaných lidí, kteří mají schopnost předpovídat vraždy, se má stát vrahem i on sám. Za každou cenu musí najít způsob, jak vizi změnit. Jenže netuší, že se stal obětí důmyslné pasti. Americké sci-fi (2002)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).