Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Davinci, Ace Ventura nebo Konec světa

19. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – komedie Ace Ventura: Zvířecí detektiv – soukromý detektiv Ace se specializuje na pátrání po ztracených zvířatech. Jeho nejnovějším případem se stává hledání delfína, který je maskotem miamského fotbalového týmu. I přes své svérázné vyšetřovací metody se Ace brzy dostává lupičům na stopu.

  • ČT art, 20:20 – životopisný Tom a Viv – příběh vztahu básníka T. S. Eliota a jeho první ženy Vivienne, vztahu, který nebyl naplněn štěstím a pohodou a končil tragickým rozchodem. Manželství bylo výsledkem velice krátké známosti a psychicky labilní Viv, trpící stupňující se duševní poruchou, se stávala pro básníka stále větší přítěží. Z rozhodnutí celé rodiny skončila nakonec v jakémsi vznešeném blázinci.

  • Prima, 21:35 – show Davinci – Prima přináší novou show s Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem. Dozvíte se, kdy tu naposledy byli mimozemšťané, jak přežít v extrémních podmínkách, co jsou a nejsou mýty o sexu nebo jak spáchat dokonalý zločin.

BRAND24

  • ČT2, 22:05 – drama Pouta – fascinující příběh o estébákovi, který na vrcholu normalizace propadne posedlosti milenkou sledovaného disidenta. Koprodukční film České televize, který získal pět Českých lvů za rok 2010 a řadu dalších ocenění.

  • Nova, 22:05 – akční Konec světa – s koncem tisíciletí se v New Yorku objeví samotný Satan. Pokud se mu podaří s pečlivě vybranou ženou zplodit Antikrista, dojde k zániku světa. Dobro i zlo ztratí svůj význam a věčná temnota pohltí lidstvo. Ďábelsky dokonalé plány ovšem nečekaně zhatí bývalý detektiv Jericho Cane, když vezme Satanovu vyhlédnutou favoritku pod svou ochranu…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).