Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Channel One Cup, Očistec a Svatba jako řemen

18. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:00 – Channel One Cup: Česko – Švédsko – Přímý přenos utkání hokejového turnaje Channel One Cup 2014 z pražské O2 arény komentují Robert Záruba a David Pospíšil

  • Fanda, 20:20 – western Očistec – Skupina nebezpečných desperátů uniká před svými pronásledovateli a míří do malého města, o kterém je známo, že jeho obyvatelé jsou velmi mírumilovní a nepoužívají zbraně. Lupičům začíná postupně docházet že obyvatelé městečka jsou samí zločinci, kteří tu po smrti jako v očistci mají možnost vyhnout se peklu a dojít pak do nebe. Americký western (1999)

  • ČT 2, 21:00 – dokument Václav Havel, Praha – Hrad – Dokument k dvacátému výročí první volby Václava Havla prezidentem republiky. Český dokument (2009)

BRAND24

  • Prima Cool, 22:00 – akční film Zastav a nepřežiješ 2 – Vysoké napětí – Nájemný vrah Chev přežije pád z vrtulníku a probudí se uprostřed operace. Zjistí, že mu právě berou srdce a nahrazují ho umělým. Chev se ale milovaného orgánu nehodlá vzdát a nebojí se jít i přes mrtvoly. A nebude jich málo. Americký akční film (2009)

  • ČT 1, 22:20 – komedie Svatba jako řemen – Nestárnoucí česká komedie o ošklivé události, která se nestala. Československá komedie (1967)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).