Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Četník ve výslužbě, Pumpaři od Zlaté podkovy nebo Musím tě svést

27. 7. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max,, 20:00 – krimi Pumpaři od Zlaté podkovy – I když se krade snad všude, málokdy se to takhle vyplácí. Kriminální příběh o malé i větší hospodářské kriminalitě za socialismu. Nový zaměstnanec Jiří Bartoška, který nastupuje k benzínovému čerpadlu, záhy obdrží rady starších a zkušenějších na téma, jak snadno a rychle přijít k velkým penězům. Snadno vydělané peníze voní krásněji než benzin… (Československo, 1978)

  • TV Barrandov, 20:15 – komedie Četník ve výslužbě – Další pokračování úspěšné francouzsko-italské komedie o příhodách četníků ze Saint Tropez v čele s energickým Cruchotem. Louis de Funes a nevyzpytatelná logika nadřízených v dalším pokračování příhod nejskvělejšího policajta všech dob. (Le gendarme en balade, Francie, Itálie, 1970)

  • ČT art, 20:20 – historický film Vojna a mír: Pierre Bezuchov – Krutá a krvavá bitva u Borodina, jejíž velkolepé scény jsme viděli v předcházející, třetí části Bondarčukova velkofilmu, znamenala rozhodující moment pro Napoleonovu porážku v Rusku. V závěrečné části filmového přepisu nesmrtelného románu, nazvané Pierre Bezuchov, roli hrdiny tentokrát zastane dosud nenápadný přítel Andreje BolkonskéhoNataši Rostovové. (Vojna i mir II: Pierre Bezuchov, Sovětský svaz, 1967)

BRAND24

  • Prima Max, 21:55 – komediální drama A dost! – Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby se z nové Eviny klientky nevyklubala Albertova bývalá žena. (Enough Said, USA, 2013)

  • ČT2, 21:55 – komedie Musím tě svést – Ministryně Martina žije v neuspokojivém vztahu s neúspěšným manželem Karlem, kvůli své politické kariéře však odmítá rozvod. Karel společně s cynickým kamarádem nastrojí léčku, jejímž cílem je Martinu zkompromitovat. Jednotliví aktéři se ale do bezohledné hry o city zapletou více, než původně zamýšleli. Film získal v roce 2002 Českého lva za herecký výkon Ivana Trojana. (Česko, 2002)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).