Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Česko–Finsko, Jak básníci přicházejí o iluze nebo Artemisia

27. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT sport, 18:00 – hokej: Česko–Finsko – Přímý přenos utkání Carlson Hockey Games z Českých Budějovic komentují Tomáš Jílek a David Pospíšil. Ve studiu jsou Jiří Hölzel, Martin Hosták a Marek Sýkora.

  • ČT1, 20:00 – psychologický horor Hrobník – Kdo je skutečným pachatelem rafinovaného zločinu, v jehož středu stojí sériový vrah? Volné pokračování snímku Škodná. (Česko, 2008)
Hrobník, 2008.
Autor: ČT

Hrobník, 2008.

  • Prima Max, 20:15 – komedie Jak básníci přicházejí o iluze – Ve druhé části se opět sejdeme se Štěpánem Šafránkem, tentokrát již jako studentem medicíny, a jeho přítelem Kendym, studujícím FAMU. Štěpán usilovně, leč ne vždy úspěšně, bojuje jak s náročným studiem, tak s odmítavou kráskou Jeskyňkou. Zatímco studijní výsledky se po úmorné dřině dostaví, s láskou je to horší. (Československo, 1984)

UX DAy - tip 2

  • ČT art, 20:20 – životopisné drama Artemisia – Byla krásná a nadaná a toužila po malířství a po svobodě. Žila ale v 17. století… Strhující příběh o životě Artemisie Gentileschiové, která je považována za jednoho z nejvýznamnějších umělců 17. století. (Francie, Německo, Itálie, 1997)

  • Nova Cinema, 21:50 – krimi drama Podezření – Harrison Ford je pověřen vyšetřováním vraždy své kolegyně a zároveň milenky. Protože nové důkazy směřují právě k němu, je obžalován a zatčen. Nezbývá než o pomoc požádat svého největšího rivala… (Presumed Innocent, USA, 1990)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).