Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Čelisti, Vetřelec vs. Predátor nebo Pane, vy jste vdova

30. 3. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – detektivka Muž, který vycházel z hrobu – jak mohl mrtvý člověk vraždit? Jan Kanyza jako major Bohuslav společně se svou kolegyní zdárně vyřeší tento zapeklitý případ.

  • ČT2, 22:45 – drama Klub osamělých srdcí – přehoupl se rok 1968 a svět se – alespoň pro nás, žijící v Čechách a na Moravě – začal nesmírně měnit. Málokdo asi čekal, že změna bude tak velká a tak zlá. Černá tušení se naplňují pomalu a každý si to své musí odžít. I Lukáš, dvacetiletý zpěvák a vůdčí duch bigbítové kapely Klub osamělých srdcí. Mladý muž na vrcholu svého mladistvého sebevědomí, který nepochybuje o správnosti toho, jak myslí a cítí, který nemá potřebu kompromisu s dobou, který chce žít v pravdě a pohrdá lží, začíná klouzat po spirále, která se nevyhýbala nikomu a ničemu.

  • Nova, 22:05 – horror Čelisti - u pobřeží letoviska Amity si sedmimetrový žralok vybral svoji první oběť. A tak se Martin pouští do boje nejen s agresivní nestvůrou, ale i se starostou, který nechce přijít o tučné příjmy z letní sezony…

BRAND24

  • Prima Max, 20:15 – komedie Pane, vy jste vdova – panovník sousedního státu přijíždí na státní návštěvu. Incident, který má za následek vážné poranění vzácného hosta, přiměje druhého krále zrušit neschopnou armádu. Generálové se ovšem okamžitě spiknou a chystají se vladaře odstranit.

  • Prima Cool, 22:15 – sci-fi Vetřelec vs. Predátor – vědecká výprava v Antarktidě zkoumá pyramidu pod ledem. Nikdo nemá nejmenší tušení, že ve starobylém chrámu žijí Vetřelci, které sem v rámci rituálu dospělosti přišlo lovit pět mladých Predátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).