Hlavní navigace

Televizní stanice s filmy pouze pro zamilované? Ve Velké Británii realita

4. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Program je dostupný na satelitu jak v SD, tak i HD rozlišení. Ve své kategorii nabízí největší filmové hity, které s láskou souvisí – Osobního strážce, Romea a Julii a řadu dalších.

Nikomu pravděpodobně není nutné připomínat, že únor je měsícem zamilovaných. Ten vrcholí vždy ve své polovině, kdy milenci, manželé, páry a všichni ti, jež pohltila láska, mohou oslavit svatého Valentýna. I tato skupina lidí je ale televizními diváky a dobře si je toho vědoma i satelitní služba Sky. Ta ve Velké Británii spustila speciální program, který nazvala Sky Movies Valentine. Jak už asi tušíte, jde o stanici, která je věnovaná pouze a výhradně filmům pro zamilované. Pro českého diváka je však program legální cestou nedostupný, i když jeho signál pokrývá také naši republiku. Stanice je totiž kódována.

ČTĚTE TAKÉ: Satelit Astra 2E v komerčním provozu od zítřka, konec příjmu BBC a ITV se blíží

BRAND24

Kanál Sky Valentine odstartoval v neděli 2. února a vysílat bude do 16. února. Chybět nebudou například snímky Osobní strážce, Romeo a Julie, Rozum a cit, Samotář v Seattlu, Notting Hill, Nepolíbená, ale i vítězové filmových Oscarů – The Artist nebo Terapie láskou. Britové mají zároveň filmy k dispozici prostřednictvím služby Sky Movies On Demand. Nasazování dočasně vysílajících programů na tamním trhu ze strany operátora je poměrně populární. Každý rok například mohou zákazníci Sky sledovat stanici Sky Movies Christmas a vlastního kanálu se dočkal také agent James Bond pod značku Sky Movies 007.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).