Hlavní navigace

Televize Regina zahájila vysílání, program bude nabíhat postupně

3. 3. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Program je dostupný na satelitu Astra v nekódované podobě a také prostřednictvím Regionální sítě 4 ostravského podnikatele Leoše Pohla, kde bude vysílat od zítřka i konkurenční Harmonie.

Po přibližně dvou měsících od startu experimentálního vysílání dnes zahájila ostrý provoz tematická televize Regina, která bude určena především starším divákům, jež u obrazovky hledají pohodu a alternativu k většinou násilnému obsahu komerčních stanic v podobě různých akčních seriálů a podobně. Stalo se tak pouhý den předtím, než do Regionální sítě 4 v Praze a středních Čechách vstoupí konkurenční projekt, televize Harmonie. Zahájení vysílání serveru DigiZone.cz potvrdil její šéf Jan Saavedra, jeden z jednatelů společnosti Saavedramedia, která je provozovatel televize Regina.

K TÉMATU: Televize Regina odstartuje začátkem příštího měsíce, možná hned 1. února

Současné vysílání se skládá mimo jiné s talk show, v němž Jan Saavedra zpovídá herečku a moderátorku Pavlínu Filipovskou, která bude jednou z tváří nové stanice. V bloku Osobnosti, jak je neznáme, se budou moci diváci setkávat se známými tvářemi, ale dozvídat se o nich fakta, která doposud netušili. Dalším programovým formátem bude „Vaříme levně“. Diváci tu budou moci potkat například novinářku Lucii Formáčkovou nebo herečku Evu Hruškovou a dozvědí se, jak s minimálními finančními prostředky dobře uvařit. Saavedra uvedl s nadsázkou konkrétní případ: Když mám například v kapse tři koruny a v lednici párek.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Televize Regina spustila promo smyčku na satelitu Astra a v DVB-T

Dnes se ve vysílání nové televize ještě objeví také čtení pro dění, opět s Evou Hruškovou, a okolo 21. hodiny na řadu přijde dámský magazín Kamarádky. Kromě Hruškové se tu objeví i Miriam Kantorková. Televize už dříve avizovala například angažování televize Ivanky Deváté, nejznámější tváří je však Zuzana Bubílková, která bude mít na Regina vlastní satirický pořad. Jan Saavedra serveru DigiZone.cz řekl, že v programu se objeví i další zatím neohlášené novinky – Dobré rady bez úhrady, Pro zdraví trochu a Podej mi ruku. Stanice je volně dostupná na satelitu Astra a v pražské a středočeské Regionální síti 4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).