Hlavní navigace

Televize Morava začala testovat v zemském mul­tiplexu 4 na Olomoucku

15. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Regionální vysílání pro tuto oblast skutečně připravujeme, ale v tuto chvíli bych nechtěla cokoliv komentovat,“ uvedla pro DigiZone.cz jednatelka provozovatele Magdalena Veselá.

Hned dva nové zákazníky získal pro svůj multiplex 4 ostravský podnikatel Radim Pařízek. Kromě očekávané tematické stanice Country no. 1, která je sesterským projektem televize Šlágr, se na moravském vysílači Olomouc – Slavonín objevil testovací obrazec připravovaného programu TV Morava. Redakci serveru DigiZone.cz na tuto skutečnost upozornili v diskusi jeho čtenáři. Na Olomoucku je tak nyní v multiplexu 4 šířeno osm programových pozic – Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Telka, Relax, Rebel, Country no 1 a TV Morava. Kdy poslední jmenovaná stanice spustí své vysílání, zatím není jasné.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Část diváků na Moravě a ve Slezsku přišla o některé slovenské programy

Stejnojmenné „es er óčko“ šíří v současné době prostřednictvím dvou regionálních oken své vysílání na programové pozici Primy love z vysílače Jeseník – Praděd (51. kanál), a to v době od 6:45 do 7:25 a od 17:30 do 17:55. TV Morava připravuje taktéž olomoucká regionální okna pro Pařízkovu televizi Relax. Ta vysílá taktéž z lokality Slavonín na 44. kanálu. Regionální vysílání pro tuto oblast skutečně připravujeme, ale v tuto chvíli bych nechtěla cokoliv komentovat. Jasno bude v horizontu jednoho až dvou měsíců, uvedla pro DigiZone.cz stručně jednatelka společnosti TV Morava Magdalena Veselá.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).