Hlavní navigace

Mňam TV a Mňau TV se vrací do zemského vysílání, anoncují účast v osmi regionech

16. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ SEZNAM KANÁLŮ – Kromě středních a západních Čech vysílají obě stanice i na severu republiky a od 21. srpna i v okolí Českých Budějovic.

Televizní stanice Mňau TV je společně s gastronomickým kanálem Mňam TV dostupná v rámci regionálních DVB-T multiplexů na území Prahy a okolí, na Plzeňsku, v Příbrami, Chomutově, Mostě a Teplicích. V terestrickém vysílání jsou tak oba programy teoreticky dostupné až pro 2,4 milionu diváků. 

Od 21. srpna pak chtějí obě stanice zahájit terestrické vysílání i v Českých Budějovicích, kde bude jejich signál zajišťovat Ivo Brabec v rámci regionální sítě 1. Oba televizní kanály si tak bude moci naladit dalších čtvrt milionu diváků.

UX DAy - tip 2

Přehled lokalit DVB-T pro Mňam TV & Mňau TV:

  • Praha RS 4 (kanál 46) 
  • Plzeň RS 17 (kanál 37) 
  • České Budějovice RS 1 (kanál 57)
  • Příbram RS 16 (kanál 46)
  • Chomutov RS 1 (kanál 56)
  • Most RS 9 (kanál 54) 
  • Teplice RS 9 (kanál 54)

Pro naladění kanálů Mňam TV a Mňau TV v regionální síti Prahy a Plzně musí diváci znovu naladit dostupné programy v systému DVB-T, ať už automaticky, nebo ručně. V ostatních městech by pak měly oba kanály naskočit automaticky.


Pál Milkovics

Od dnešního dne vysílá oba kanály i slovenský operátor Orange, kanál Mňam TV najdou jeho diváci v základním balíčku a Mňau TV v balíčku Hobby. Naší dlouhodobou strategií je rozšíření distribuce našich kanálů na Slovensku. Těší nás, že od dnešního dne si nás mohou naladit také zákazníci Orange SK. V tento moment komunikujeme možnosti vysílání obou kanálů i se Slovak Telekomem, okomentoval spolupráci Pál MilkovicsCEO společnosti S&P Broadcasting, která je provozovatelem obou zmíněných programů. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).