Hlavní navigace

Televize Metropol bude vysílat od května každý večer late night show

5. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po velkých programových změnách, které na obrazovce pražské televize Metropol proběhly 30. ledna, se chystá do jejího vysílání další novinka. Půjde konkrétně o formát late night show.

Po velkých programových změnách, které na obrazovce pražské televize Metropol proběhly 30. ledna, se chystá do jejího vysílání další novinka. Půjde konkrétně o formát late night show, neboli do českého překladu pozdní noční show. Serveru DigiZone.cz to řekl generální ředitel TV Metropol Marek Vítek. Včera začala stanice vysílat zatím svou poslední novinku – magazín Indian.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Re-Play na Primě Cool dostane konkurenci, TV Metropol přichází s Indianem

Můžu říct, že zde bude politický pořad, v uvozovkách interaktivní poradna, řešit se tu budou také vztahy. Chybět nebudou ani dvě klasické late night show se známými moderátory, jejichž jména ale zatím nemůžu říct, protože nemáme doladěné a podepsané smlouvy, uvedl pro DigiZone.cz Vítek. Digitální televizi Metropol je možné sledovat v hlavním městě a středních Čechách prostřednictvím multiplexu 3, v nabídkách ho mají také vybraní kabeloví operátoři a program vysílá bezplatně i na internetových stránkách http://www.me­tropol.cz/.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).