Hlavní navigace

Telefónica začne od dubna nabízet filmy on-line také mimo O2TV, podrobnosti tají

25. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Potvrdili jsme si, že lidem nevadí za stahování filmů platit. Problém je, že legálních možností moc nemají anebo o nich neví,“ sdělil jeden z marketingových manažerů firmy David Duroň.

Společnost Telefónica Czech Republic, mimo jiné provozovatel IPTV služby O2TV, chystá na duben start nové on-line video on-demand služby. Firma to dnes naznačila v tiskové zprávě, v níž se řečnicky ptá, zdali jsou Češi národem filmových pirátů. Potvrdili jsme si, že lidem nevadí za stahování filmů platit. Problém je, že legálních možností moc nemají anebo o nich neví. Pro téměř tři čtvrtiny Čechů, kteří se chtějí při stahování filmů pohybovat v mezích zákona, proto od dubna zpřístupníme online nabídku více než tisícovky filmů, uvedl marketingový ředitel pro segment domácností operátora David Duroň.

Tipy C

K TÉMATU: Telefónice se podařilo zlomit prokletí, O2TV má už téměř 160 tisíc klientů

Manažer Telefóniky zároveň naznačil, že na portálu by se měly objevit také filmové novinky, o něž by měl být největší zájem. Má jít konkrétně o tituly, které se nedávno objevily v kinech. Vše tak nasvědčuje tomu, že operátor se chce pustit do segmentu, ve kterém už sice zkušenosti má, ale doposud nebyl jeho speciálním segmentem. Možnost přehrání více než tisícovky filmových titulů nabízela Telefónica prostřednictvím své služby Videotéka, která je součástí O2TV. Do úvahy tak pochopitelně připadá i možnost, že firma zpřístupní zájemcům právě filmy dostupné v této službě, aniž by museli být jejími předplatiteli.

Infografiku lze zvětšit
Autor: Autor: Telefónica Czech Republic

Infografiku lze zvětšit

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).