Hlavní navigace

Svatby v Benátkách Prima nasadí už 29. června proti Doktorům z Počátků na Nově

6. 6. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Léto na Primě bude seriálové, už za dva týdny televize nasadí do vysílacích slotů po Cestách domů další vlastní seriál Obchoďák, který si na Primě odbyl premiéru předloni na podzim

Do zajímavého souboje seriálů se chystá pustit televize Prima. Nedávno oznámenou novinku Svatby v Benátkách hodlá nasadit do vysílání již v neděli 29. června přímo proti zavedenému seriálu Doktoři z Počátků na Nově. Vyplývá to z předběžných programových plánů Primy na poslední červnový týden, z nichž však není jasné, zda seriál bude trvale nasazen na nedělní večer, nebo v něm pouze odstartuje úvodní díl nazvaný Hořela nevěsta. Server MediaGuru.cz na základě rozhovoru scénáristky Lucie Konášové pro Týdeník Televize spekuluje o nasazení Svateb v Benátkách dva dny v týdnu.

BRAND24

K TÉMATU: Jednu ze tří seriálových novinek Primy produkuje firma jejího výrobního ředitele

Na úvodní díl Svateb v Benátkách v neděli 29. června Prima naváže televizní premiérou českého filmu Svatá čtveřice od režiséra Jana Hřebejka. Dvojblok premiérového původního seriálu a novějších českých filmů by o nedělních večerech dávala smysl, ČT 1 takto o nedělních večerech už léta boduje původní dramatickou tvorbou (a do nasazení Doktorů z Počátků na Nově bývala v neděli večer nejsledovanější televizí). Už za dva týdny, počínaje pondělím 16. června, Prima nahradí o pondělních a středečních večerech svůj nejúspěšnější seriál Cesty domů reprízami dalšího původního seriálu Obchoďák, který vysílala v premiéře předloni na podzim.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).