Hlavní navigace

Sundance HD nabídne koncert hvězd obětem hurikánu Sandy. Uvidí ho i zákazníci freeSATu

10. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na akci vystoupí například Bon Jovi, Eric Clapton, Dave Grohl, Billy Joel, Alicia Keys, Chris Martin nebo Bruce Springsteen. Koncert bude zdarma streamován také na videoserveru YouTube.

Tematický kanál Sundance Channel HD, který je v České republice šířen exkluzivně v rámci nabídky satelitní služby freeSAT by UPC Direct, zařadí do svého vysílání přímý přenos charitativního koncertu pro oběti hurikánu Sandy. Pří této příležitosti bude stanice v době od 13. do 15. prosince (do půl jedné ráno) přístupná všem zákazníkům společnosti UPC DTH, která operuje na satelitní pozici 1 stupeň západně. Operátor na tuto skutečnost upozornil na svých webových stránkách.

Tipy C

NEPŘEHLÉDNĚTE: Animal Planet HD od 17. prosince v nabídce satelitní služby freeSAT by UPC Direct

A kteří interpreti se na Sundance Channel HD a také videostreamingu YouTube objeví? Například Bon Jovi, Eric Clapton, Dave Grohl, Billy Joel, Alicia Keys, Chris Martin, Bruce Springsteen a E Street Band, Eddie Vedder, Roger Waters , Kanye West, The Who, Paul McCartney a mnoho dalších. Koncert bude konkrétně připraven na 13. prosince od 01:30 do 6 hodin středoevropského času (SEČ), pak se vysílání bude opakovat 14 prosince od 21 hodin do 01:30. Webové stránky akce jsou: http://www.121212concert.org/.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).