Hlavní navigace

Stream.cz zařadí na podzim do vysílání několik nových seriálů

22. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Ondřej Horák
UVNITŘ GALERIE – Kromě pokračování Autobazaru Monte Karlo bude o diváckou přízeň usilovat například i šestidílný Semestr a cyklus Mrazivá tajemství.

Budou tu ale také premiérové díly pořadů Jídlo, s. r. o., A dost!, Gebrian vs., Fenomén nebo Dělníci smrti. Zkrátka nepřijdou ani ti nejmenší, protože se dočkají animovaných Pohádek z lednice, seriálového pokračování loutkového filmu Až po uši v mechu a také nových ukolébavek.

Navyšování obsahu a oslovování většího počtu diváků je naším cílem, nicméně kvantita je pro nás stejně důležitá jako kvalita a děláme vše proto, aby jedno nebylo na úkor druhého. Stále jsou pro nás podstatné hodnoty, ze kterých Stream.cz vyrostl v internetovou televizi. Chceme lidi nejen bavit, ale upozorňovat na témata, o kterých se nemluví, třeba proto, že nejsou dostatečně senzační nebo vyžadují názor, a také zkoušet nové věci, říká šéfproducent Lukáš Záhoř. 

K TÉMATU: Stream.cz má novou aplikaci pro televizory s Android TV

BRAND24

TV program Seznam.cz odklepnut. Pracuje se i na sjednocení s aplikací

Seznam.cz TV nabízí už i titulky a nastavení kvality

  • Autobazar Monte Karlo Káji Čížka – Kája, Bublina a Bóďa jsou zpět. Věrni svému business modelu budou od října na Stream.cz znovu bavit diváky.
  • Premiéra: 10. 10. 2016.
  • Mrazivá tajemství – příběhy v podobě rozborů pohádek plné nečekaných setkání, vztahových zvratů a záhadných úmrtí.
  • Premiéra: 20. 10. 2016.
  • Semestr – nová šestidílná série o mladé generaci v hlavních rolích s Annou Linhartovou, Evou Josefíkovou, Janem Hofmanem a Janem Cinou.
  • Premiéra: 1. 11. 2016.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).