Hlavní navigace

Start NHL změní vysílání Novy Sport a Fandy. Nabídnou alespoň jeden přenos denně

8. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Končící výluka NHL výrazně ovlivní programová schémata sportovních kanálů Novy, které mají vysílací práva na tuto soutěž

Nejen odchod hokejových hvězd z české extraligy zpátky do zámoří, ale i výraznou změnu programu Novy Sport a Fandy způsobí konec výluky kanadsko-americké hokejové NHL. Hráči se po měsících neúspěšných jednání dohodli s kluby na opožděném startu sezóny, což se projeví na návratu NHL do vysílání placeného kabelového a satelitního kanálu Nova Sport i volně šířeného Fandy. Televize Nova má totiž exkluzivní vysílací práva pro NHL v České republice.

BRAND24

K TÉMATU: Nova Sport získala vysílací práva na NHL do roku 2016 a Moto GP do roku 2014

Výluka NHL má skončit 14. ledna, Nova Sport a Fanda nyní podle jejich ředitele Marka Kindernaye čekají na rozpis prvních zápasů. „Jakmile budeme znát termíny, bude minimálně každý den jeden přímý přenos na Nově Sport a vybrané přenosy i na Fandovi,” odpověděl Kindernay na dotaz serveru DigiZone.cz. Loni v srpnu šéf obou kanálův rozhovoru pro DigiZone.cz naznačil, že by se NHL mohla v jednom dni objevit na obou programech. “Máme taky možnost vysílat dva zápasy NHL v jednom dni. Pak se může stát, že jeden zápas vybereme pro Fandu a jeden pro Novu Sport,” uvedl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).