Hlavní navigace

Stanice Da Vinci Learning zmizela z „nové“ O2TV, zůstane jen v původní nabídce

16. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
Z nabídky nové verze O2TV již v uplynulých týdnech a měsících zmizely stanice Disney Junior a Fine Living. Důvodem byla u první stanice bezpochyby chybějící lokalizace.

Největší poskytovatel IP televize na našem trhu, společnost O2 Czech Republic, vyřadil v uplynulých dnech z nabídky nové platformy O2TV anglicko-jazyčný vzdělávací kanál Da Vinci Learning. Serveru DigiZone.cz to potvrdila Kateřina Mikšovská, která má u operátora na starosti právě komunikaci tohoto produktu. Stanici máme stále v nabídce starých tarifů, ale do nových (O2TV M, L, XL) jsme se tento kanál z důvodu nízké sledovanosti rozhodli nezařadit, uvedla Mikšovská. Není to poprvé, kdy k podobnému kroku firma přistoupila.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Z nabídky O2TV zmizela další zahraniční stanice, kterou zastupuje firma Channels

Z nabídky nové verze O2TV již v uplynulých týdnech a měsících zmizely stanice Disney Junior a Fine Living. Na odstranění obou kanálů z programového rastru vás už server DigiZone.cz upozornil. První zmiňované placené televizi, přestože začala nedávno vysílat v širokoúhlém formátu 16:9, chybělo to nejdůležitější – lokalizace do češtiny. Stanice Da Vinci Learning je v tuto chvíli na našem trhu dostupná v nabídce satelitní služby freeSAT od společnosti UPC DTH. Operátor nabízí program v angličtině a maďarštině.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).