Hlavní navigace

Stand up comedy show Na stojáka bude vysílat místo HBO Česká televize na ČT 2

12. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stand up comedy show Na stojáka zmizí z obrazovky kanálu HBO. Její producent Ondřej Trojan se na dalším pokračování dohodl s Českou televizí. Na stojáka se bude na ČT 2 vysílat od září.

Zábavný pořad filmového kanálu HBO Na stojáka, který nabízel divákům baviče „z ulice“, bude vysílat od září druhý program České televize. Dnes o tom informovaly Deníky, kterým tuto informaci sdělil producent pořadu Ondřej Trojan. HBO chystá jiné projekty a pro nás je to jednoznačně výhoda, konstatoval Trojan. Záběr ČT je širší a účinkující se víc zviditelní. Navíc podobný žánr na obrazovce ČT dlouho chyběl, pochválil si producent.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Otestovali jsme videotéku HBO GO. Rozhodně se nemá za co stydět

Tipy C

Česká televize se rozhodla vyrobit nové díly dnes už kultovního pořadu Na stojáka ze dvou důvodů. Chce hledat nové formy zábavy a dát jim adekvátní prostor v celoplošném programu a jde jí zároveň o možnost podílet se na vyhledávání zajímavých komediálních hereckých talentů a pomoct jim v začátku jejich kariéry. Začínáme s ikonickou značkou, která je zavedená a má své publikum, což bereme jako záruku kvality, sdělil DigiZone.cz dnes ráno šéf programových okruhů České televize Milan Fridrich.

Pořadů zacílených na improvizovanou show, satiru a parodii nebo alternativní zábavu bude podle Fridricha víc. Pořad Na stojáka se bude vysílat od září jednou týdně v premiéře. Souběžně bude v týdenním rytmu vysíláno také specifické divadelní představení s jedním populárním hercem založené na ryzí improvizaci. Oba pořady uvede program ČT2 v hlavním vysílacím čase. Mezi známé postavy pořadu Na stojáka patří například Iva Pazderková, Miloš Knor, Lukáš Pavlásek nebo Josef Polášek. Objevily se tu například ale i známí herci a moderátoři – Tomáš Hanák, Tomáš Matonoha nebo Ester Kočičková.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).