Hlavní navigace

Souboj pražských „S“ na O2 Sport, nový přenosový vůz, více komentářů a více kamer

16. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
V neděli od 19.00 vypukne dlouho očekávaný souboj odvěkých rivalů Slavie a Sparty. Rivalové ale budou sedět také za mikrofonem.

Během bitvy o pomyslného vládce Prahy bude mít každý, kdo ji bude sledovat na O2 Sport, na výběr mezi neutrálním a fanouškovským komentářem, záběrem na kotel Sparty a samozřejmě i pohledem na kotel Slavie.

Fanouškovský komentář obstarají Jakub Kohák jako příznivec Sparty a František Ringo Čech jako pravověrný slávista. Ovšem oproti podzimnímu modelu budou mít nyní k dispozici pouze jeden mikrofon, budou sedět přímo na stadionu a navíc hned vedle sebe. Neutrální komentář zprostředkuje duo Václav Pilný a Milan Štěrba.

ČTĚTE TAKÉ: O2 Sport zbrojí na jarní část nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže

Stanice O2 Sport uvede vlastní talk show Tak určitě!

Předzápasové dění zahájí komentátor Petr Svěcený přesně v 19.00 hodin a ve studiu přivítá dva hosty. Budou jimi František Cipro, bývalý hráč a trenér červenobílých, a Horst Siegl, jeden z nejúspěšnějších střelců české ligy a sparťanská legenda. Navíc ve studiu O2 Sport uvidíte i pohár pro mistra Synot ligy.

BRAND24

V rámci multidimenze bude mít fanoušek možnost přepnout na kameru sledující kotel Sparty nebo Slavie. Diváci často rozebírají propracované choreografie a podporu jednotlivých fanouškovských táborů. K záběrům bude i ruchový mikrofon, aby si každý mohl vychutnat tu pravou atmosféru derby, prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport, a k novinkám ještě dodává: Na přímý přenos budeme mít vůbec poprvé k dispozici nový přenosový vůz, který patří mezi nejmodernější a nejkvalitnější v České republice. Nabízí například špičkové ultra zpomalené záběry, což divákům přinese ještě kvalitnější zážitek ze hry.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).