Hlavní navigace

Smíchov oficiálně v nabídce služby Digi TV, další programy budou následovat

18. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nepůjde o jedinou novinku, na niž se mohou zákazníci operátora těšit. Zítra budou klientům představeny kompletně přepracované webové stránky satelitní služby Digi TV.

Satelitní operátor Digi TV, respektive jeho česká pobočka, dnes potvrdil zařazení pěti nových stanic do své programové nabídky. Jde konkrétně o kanály Smíchov, Telka, Prima Zoom, Prima love a Déčko/ČT art. V době psaní tohoto textu byl ovšem prozatím dostupný zákazníkům pouze první jmenovaný program. V oficiálních přijímačích Kaon pro televizi s vysokým rozlišením (HDTV) byl Smíchov dostupný na pozici 19, ostatní stanice zatím v nabídce chyběly. Programy Telka, Prima Zoom, Prima love a Déčko/ČT art jsou v tuto chvíli šířeny na satelitu Thor, pozice 1 stupeň západně, dočasně bez kódování.

K TÉMATU: Digi TV pod novým majitelem mění web, potvrzuje zařazení pěti nových programů

UX DAy - tip 2

Nepůjde však o jedinou novinku, na niž se mohou zákazníci původně rumunského operátora těšit. Zítra budou klientům představeny kompletně přepracované webové stránky satelitní služby Digi TV. Rozšíření programové nabídky, spolu se spuštěním nových webových stránek, jsou první kroky, kterými Digi TV pod novým vlastníkem dokazuje, že prioritou je rozvoj a kvalita služeb, uvedla firma, jejímž novým vlastníkem se nedávno stala skupina Lama Energy. Významnou část tržeb skupiny tvoří obchod s ropnými komoditami a zpracování ropy na severoamerickém trhu.

Parametry příjmu: Thor 6 (1 stupeň západně), 12380/V SR 28000, FEC 5/6, norma DVB-S

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).