Hlavní navigace

Slovenská TV Patriot od včerejška vůbec nevysílá. K divákům se prý vrátí za měsíc

2. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

TV Patriot je jakousi slovenskou obdobou českého kanálu regionalnitelevize.cz. Divákům servíruje zpravodajství ze všech tamních regionů. Na satelitu Astra vysílá nekódovaně.

Nečekané překvapení pro své diváky připravila bratislavská televize Patriot. Zájemci, kteří si ji chtěli od včerejšího dne naladit, měli smůlu. Program vůbec nevysílá. Stanice na svých webových stránkách uvedla, že od 1. do 30. srpna bude probíhat její technická odstávka. Proč se tak ale stalo, to už televize divákům nesdělila. Stejná stručná informace se objevila také na facebookovém profilu televize na adrese: http://www.facebook.com/tvpatriot.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: TV Patriot už bude vysílat pouze na satelitu Astra. Konkurenční Thor by se jí nevyplatil

Jak si redakce našeho webu ověřila, program není v tuto chvíli dostupný například prostřednictvím satelitu Astra 3B. K dispozici je zde pouze stručná informace o přerušení vysílání v podobě názvu pořadu v rámci programového průvodce EPG. Připomeňme, že v minulosti potkal podobný osud už v dnešní době neexistující slovenský kanál Živa, ovšem s tím rozdílem, že stanice nevysílala přibližně čtvrt roku, a po svém návratu se po čase odmlčela úplně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).