Hlavní navigace

Slovenská Markíza bude mít nové vedení programové části

14. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Programová ředitelka slovenské televizní skupiny Markíza Martina Lišková se rozhodla ukončit svoje působení v této funkci.

Dosavadní programová ředitelka televize Markíza Martina Lišková se chce od října věnovat vlastní firmě zaměřené na filmovou a televizní distribuci. Televizní skupina Markíza s ní bude nadále spolupracovat na externí bázi v oblasti filmových akvizicí a na vybraných televizních projektech, mezi které patří například nový kriminální seriál Rex.

K TÉMATU: TV Barrandov má novou ředitelku. Stala se jí bývalá šéfka programu Markízy Martina Líšková

Martina Lišková nastoupila na pozici ředitelky Centra programu skupiny Markíza loni v prosinci, kdy měla zabezpečit kontinuitu práce programového a kreativního týmu po odchodu své předchůdkyně Silvie Majeskej na mateřskou dovolenou. V nadcházejícím období se této úlohy ujme programový manažer Igor Draguzet, který koordinuje programové plánování v rámci CME a povede i programový tým na Slovensku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).