Hlavní navigace

SlovakSport.TV zveřejnil fotografie svého studia a přehled prvních přenosů

12. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

FOTO UVNITŘ Nový sportovní kanál nabídne přenosy z cyklistického mistrovství České a Slovenské republiky v Púchově a Česko-slovenskou superligu v plážovém fotbale

První fotografie svého studia poskytnul serveru DigiZone.cz připravovaný sportovní kanál SlovakSport.TV, který tento týden zahájí vysílání promo smyčky na satelitní pozici 23,5 stupně (tedy na stejné, kdy vysílají satelitní služby Skylink a CS Link). „Pracuje se na transportu signálu s Towercomem. Studio začneme využívat od září každý den, ale vysílat budeme už během léta. Půjde o testování, založené jen na živých přenosech, záznamech a publicistice,“ řekl serveru DigiZone.cz ředitel stanice Róbert Greguš.

K TÉMATU: Slovak Sport.TV odstartuje 1. července, veřejné testy slibuje už na tento týden

BRAND24

Už koncem tohoto měsíce tak SlovakSport.TV nabídne buď přímo na svojí obrazovce, nebo prostřednictvím partnerské TV Central, živé přenosy z mistrovství České a Slovenské republiky v silniční cyklistice v Púchově (od 20. do 24. června) a česko-slovenské superligy v plážovém fotbale (23. června). Živé vysílání bude začínat vždy odpoledne, nejdříve ve 14 hodin (s výjimkou cyklistického mistrovství 23. června, odkud budou přenosy začínat již ve 12:30).


Foto: SlovakSport.TV

Vizualizace studia nového slovenského sportovního kanálu SlovakSport.TV

„Přímé přenosy uvidíte na obrazovkách TV Central a možná i SlovakSport.TV,“ uvádí televize na svém profilu na sociální síti Facebook. Graficky přenosy zajistí firma Oreo, u které si SlovakSport.TV nechal dělat i staniční vizuál.


Foto: SlovakSport.TV

Vysílací studio začne SlovakSport.TV využívat od září

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).