Hlavní navigace

Názory k článku Sledovanost zpráv na Primě dále klesá, na Nově stoupá

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 3. 2008 13:11

    Radek Donát (neregistrovaný)
    Zpravy na Prime mi prijdou vyrazne profesionalneji pripravene a informacne hodnotnejsi nez TN na Nove. Fakt je, ze i mnohymi jinymi porady, ktere maji obrovskou sledovanost, zustavam jako divak neosloven. Neni to ale zadne prekvapeni. Blesk se take prodava lepe nez Hospodarky, ze? Nechci tvrdit, ze Prima jsou Hospodarky, to ne, ale je mnohem mene bulvarni nez Nova.
  • 4. 3. 2008 16:08

    Pamětník
    Musím konstatovat, že podle mne, je úroveň zpravodajství také daná konkrétními denními událostmi. Některé zprávy a pochopitelně zahraniční šoty, jsou na všech třech kanálech mnohdy identické. Také u zásadních událostí jsou vidět v záběru mikrofony včech TV, malý rozdíl je v úhlu záběru různých kamer a případných komentářů. Největší rozdíl vznikne tehdy, kdy se nic moc nestane a pochopitelně vata je pak na různých stanicích rozdílná. Že bych si nahrával všechna 3 zpravodajství a potom pitval, které bylo právě dnes večer lepší, k tomu jsem sílu nenašel. A asi nenajdu a ani nebudu hledat. Přiznám se, že jako kalkuluje Prima s předpokladem, že vlastně divák nerad přepíná a často ze setrvačnosti zůstane u sledování následujícího pořadu po tom chtěném, také já zdroj zpráv až tak moc neřešim a často se dívám na tom kanále, který tam právě zůstal. Proto si netroufnu odpovědně tvrdit, že se mi nové zpravodajství Primy líbí více než to z Novy, u mne v tom hraje roli spíše pocit, že chci dát Primě ještě šanci, před mnou negativněji vnímanými praktikami Novy.
  • 4. 3. 2008 16:33

    Radek Donát (neregistrovaný)
    Musim priznat, ze jakasi privatni vzpoura proti rozhazovacne nabubrelosti TN, byl i muj prvotni motiv k prepnuti na Primu :-). Pak jsem ale zjistil, ze i ty zpravy, na kterych, jak rikate, neni co zmenit, proste podava Prima tak nejak vice tak jak se staly, zatimco Nova mi soustavne podsouva co si o nich mam myslet, coz mi vadi docela dost. Nepocital jsem to, ale take bych rekl, ze je zprav na Prime vic. Neustale zive vstupy v TN (kvuli kazdemu nesmyslu) totiz nutne zaberou pomerne hodne casu a na informace pak cas neni.
  • 4. 3. 2008 18:25

    Uživatel zvolil pěknou přezdívku
    Jenom dobře, že jsou zprávy na Primě jiné jak na Nově. Můžeme si vybrat, naopak, čím víc se budou lišit, čím víc bude Nova Bleskovatět (ještě mají malé rezervy) a Prima bude klidnější, serióznější a příjemnější, tím líp.
    Osobně, pokud po ČT1 nemohu přepnout na Simpsonovy, protože je z nějakého pitomého důvodu nedávají, tak radši přepnu na Primu. Byla by velká škoda, kdyby výběr nebyl.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).