Hlavní navigace

Sledovanost Barrandov Muziky? První čísla nejsou nijak překvapivá

6. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ TOP 5 POŘADŮ TELEVIZE – Stanice se zaměřuje na dechovku, country a šlágry prověřené časem, ovšem přezpívané novými interprety. Sází hlavně na distribuci v Regionální síti 8.

Sledovanost nové televize Barrandov Muzika byla v první den její existence prozatím podle očekávání minimální. Čtvrtý program z barrandovské rodiny, který odstartoval včera v 10 hodin dopoledne, přilákal k obrazovce maximálně dva tisíce diváků. Právě takovou sledovanost měl pořad Otto Weiter Show vysílaný v době od 18:00 do 19:10. Stanice díky tomu dosáhla v danou dobu share 0,1 %. Další tři pořady pak dosáhly jednoho tisíce diváků. Celodenní podíl stanice se dostal na hodnotu 0,05 % v kategorii publika staršího 15 let, večer dosáhl share 0,03 %.

Top 5: Barrandov MUZIKA (5. 9. 2015)

K TÉMATU: Máte naladěno? Dnes startuje Barrrandov Muzika a Nova Sport 2

BRAND24

Barrandov Muzika se zaměřuje na dechovku, country a šlágry prověřené časem, ovšem přezpívané novými interprety. Kanál sází především na distribuci prostřednictvím Regionální sítě 8 Českých Radiokomunikací, kde je k dispozici zdarma bez jakéhokoliv poplatku. Zájemci o tento program stačí kromě skutečnosti, že musí být v dosahu této DVB-T sítě, pouze klasická terestrická anténa. Stanice Barrandov Muzika je dále dostupná na satelitu, konkrétně u operátora Skylink, a její zařazení do nabídek potvrdil i kabelový operátor UPC a největší IPTV služba O2TV.

Nejpodrobnější data sledovanosti ze všech mediálních webů přináší DigiZone.cz každý den v rámci své prémiové sekce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).