Hlavní navigace

Šlágr TV řeší výpadek vysílání, jde pravděpodobně o menší slovenské operátory

2. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Sám majitel a šéf televize Karel Peterka serveru DigiZone.cz řekl, že v tuto chvíli netuší, jak je výpadek vysílání rozsáhlý. Naše redakce ho zastihla během telefonického hovoru při pobytu v Itálii.

Šlágr TV zmizela z nabídek některých operátorů, kteří ji přebírali formou vloženého vysílání na slovenském kanálu MusicBox. Televize na tuto skutečnost upozornila prostřednictvím svého profilu na sociální síti Facebook. Přátelé, pokud jste nás sledovali pomocí stanice MUSIC BOX a v současné chvíli Vám ŠLÁGR TV nehraje, tak prosím kontaktujte nás na tel. čísle +420 778 00 00 29 nebo přímo svého operátora, který může kontaktovat naši televizi a začít brát signál přímo od nás. Řekněte to prosím i svým známým. Děkujeme. Vaše ŠLÁGR TV, napsala televize.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Barrandov Muzika jako konkurence Šlágru? Nebojíme se, říká Karel Peterka

Sám majitel a šéf televize Karel Peterka serveru DigiZone.cz řekl, že v tuto chvíli netuší, jak je výpadek vysílání rozsáhlý. Naše redakce ho zastihla telefonicky při pobytu v Itálii. Do České republiky se vracím v neděli a sám jsem se tuto informaci dozvěděl zprostředkovaně včera, uvedl Peterka, který má určitě podezření, proč k vyřazení Šlágr TV z některých nabídek došlo, ale nechtěl ho oficiálně specifikovat. Vložené vysílání v programu MusicBox používal provozovatel hudebního programu pro starší generaci jako nouzové řešení. Na tomto modelu fungovala Šlágr TV v minulosti například v nabídce Digi TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).