Hlavní navigace

Šlágr TV pronikla do vysílání slovenského MusicBoxu, dohodla se na spolupráci

11. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hudební televize MusicBox je na Slovensku dostupná například prostřednictvím placené pozemní služby Plustelka od Towercomu, v nabídce ji má i kabelovka UPC a satelitní Digi TV.

Hudební televizi Šlágr TV, která je v České republice šířena mimo jiné prostřednictvím zemského multiplexu společnosti Czech Digital Group (CDG), se podařil neobvyklý krok. Na šíření svého obsahu se dohodla s jinou stanicí, konkrétně slovenským MusicBoxem. Svůj vstup na jeho obrazovku pojala hned ve velkém stylu, rezervovala si tu pro sebe šestnáct hodin. Milovníci dechovky, country a podobných žánrů si tak rozhodně přijdou na své. Kolik zbude času na vysílání samotného MusicBoxu, je otázkou, Šlágr TV dle pozorování DigiZone.cz nevysílala 16 hodin nonstop.

UX DAy - tip 2

NEPŘEHLÉDNĚTE: Senzi TV, slovenská obdoba Šlágr TV od Jojky, získala licenci. Odstartuje 1. srpna

Dneškem se stává Šlágr TV každodenním hostem na televizní stanici Music Box, a to v době od 8:00 do 24:00 hodin. Máte tak jedinečnou příležitost si nás naladit a trávit s námi příjemný čas!!! Dejte vědět všem, kteří nás naladit nemohli, protože teď by to mělo být mnohem snazší a přístupnější všem!!!!!!!! Děkujeme za podporu prosím sdílejte, telefonujte a pište!!!, uvedla Šlágr TV na svém oficiálním profilu sociální sítě Facebook. Na Slovensku je MusicBox například součástí placené DVB-T služby Plustelka od Towercomu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).