Hlavní navigace

Skylink zařadil do nabídky AXN. Retro už je dostupné v základním balíku

19. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dvě významné programové změny učinil k dnešnímu dni operátor Skylink ve své nabídce. Zařadil do ni kanál AXN a stanici Retro Music TV už zpřístupnil od základního balíku Digital.

Provozovatel satelitní služby Skylink, lucemburská skupina M77, dnes oznámila, že zařazuje do programové nabídky kanál AXN v klasickém rozlišení obrazu. Stanice však není dostupná všem zákazníkům. Nutností je, aby byl klient Skylinku vlastníkem boxu s podporou normy DVB-S2, tedy přijímače pro sledování HD kanálů. AXN je zákazníkům dostupný 24 hodin denně v rámci balíčků Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Komplet a také v nové nabídce Flexi 7.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Skylink zavádí nový balíček Flexi 7. Připomíná bývalou nabídku CS Linku Mých 6

Skylink také dnes oznámil, že do základní programové nabídky Digital zařazuje program Retro Music Television. I pro jeho sledování je nutný box s podporou MPEG-4 a normou DVB-S2, tedy HD kanálů. Retro Music Television přináší hudbu od šedesátých let do poloviny devadesátých let 20. století. Program je dostupný nejen klientům Skylinku, ale také sesterského CS Linku. Retro také v minulých dnech oznámilo, že bude vysílat v obrazovém formátu 16:9.

BRAND24

Parametry AXN: satelit Astra 3B (23,5 stupně východně), 12109/H, FEC: 3/4, SR 27 500, norma DVB-S2/8PSK

Parametry Retro Music Television: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11797/H, FEC 3/4, SR 27 500, norma DVB-S2/8PSK
 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).