Hlavní navigace

Skylink zařadí Outdoor Channel HD, od 15. září bude dostupný v Česku i na Slovensku

10. 9. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Stanice provozovaná společností AMC Networks International – Zone bude součástí rozšířeného programového balíčku Kombi.

Novou televizní stanici Outdoor Channel HD zaměřenou na turistiku a outdoorové aktivity zařadí od 15. září do své nabídky největší satelitní služba v Česku a na Slovensku – Skylink. Prostřednictvím jejího majitele, lucemburské společnosti M7 Group, se pak Outdoor Channel HD dostane i k divákům v Belgii a Nizozemí. Informoval o tom provozovatel stanice, společnost AMC Networks International – Zone. Skylink program umístí do balíčku Kombi, sesterská služba CanalDigitaal v Holandsku do balíčku Familie a TV Vlaanderen v Belgii do balíčku Basic. Start v několika zemích najednou je výsledkem širší spolupráce AMC Networks International – Zone a M7 Group.

K TÉMATU: Satelitní operátor Skylink zařadil do nabídky Fine Living HD v češtině

Rozšíření stanice Outdoor Channel do tohoto regionu odráží jeho stále rostoucí oblíbenost a naše cíle oslovit stále větší počet diváků v oblasti Evropy, Středního Východu a Afriky. Partnerství se skupinou M7 nám umožní zprostředkovat pořady o přírodě do domácností, které budou moci sledovat nádherné scenérie a dobrodružné příběhy očima vyhlášených světových odborníků, zanícených nadšenců a známých osobností, říká Managing Director společnosti AMC Networks International – Zone Mike Moriarty. Po zahájení vysílání bude nová stopa stanice Outdoor Channel vysílat výběr pořadů ze své knihovny včetně Bottom Feeders, dokumentárního seriálu o osudech profesionálních rybářů na Mississippi.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní operátor Skylink pokračuje v neplaceném okně filmové JOJ Cinema

V dalším seriálu Offroad Overhaul nadšení řidiči podniknou divokou terénní jízdu se svými předělanými offroady a série The Gunfather představí rodinu Tumoinarových, pravé Newyorčany, kteří se přestěhovali do Montany a zařídili si obchod se zbraněmi. Dalšími premiérovými seriály na Outdoor Channel HD budou Elite Tactical Unit, Buccaneer & Bones a Rapid Fire. Outdoor Channel čerpá z největší knihovny televizních pořadů o přírodě a vysílá ohromující původní obsah v HD rozlišení, věnovaný outdoorovému životnímu stylu a ochraně životního prostředí, včetně rybaření, terénní autoturistiky, střelby a pobytu v divočině. Je jedničkou pro fanoušky televizních pořadů o přírodě, tvrdí AMC Networks International – Zone.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).