Hlavní navigace

Skylink: Vybavenost přijímači pro HDTV je tristní, mohla by ohrozit naší pozici

27. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Při této příležitosti se největší český satelitní operátor rozhodl, že spustí vlastní e-shop, tedy on-line obchod, s boxy pro příjem programů v HD. K dispozici budou za zvýhodněnou cenu.

Na nedostatečnou vybavenost satelitními přijímači pro sledování programů ve vysokém rozlišení (HDTV) si postěžoval operátor Skylink. Pokud by se tato situace co nejdříve nezměnila, byla by pozice Skylinku po ukončení SD vysílání tristní. Velká část naší zákaznické báze by nemohla sledovat své oblíbené programy, konstatoval provozovatel služby, společnost M7 Group, v dopise obchodním partnerům, který mimo jiné upozorňuje na skutečnost, že již na konci příštího roku plánují některé velké české a slovenské televize ukončit distribuci ve standardním rozlišení a pokračovat chtějí pouze v HD kvalitě.

BRAND24

K TÉMATU: Satelitní diváky čeká výměna přijímačů, velké televize ukončí distribuci v SD kvalitě

Při této příležitosti se největší český satelitní operátor rozhodl, že spustí vlastní e-shop, tedy on-line obchod, s boxy pro příjem programů v HD. Zákazník Skylinku má možnost objednat si satelitní HD přijímač s označením Skylink Ready za Skylinkem zvýhodněnou cenu. Nabídka je určena pouze pro zákazníky s aktivní dekódovací kartou typu Irdeto ICE a na dané číslo lze objednat pouze jeden kus přijímače. Celá akce byla připravena ve spolupráci s některými dovozci přijímačů. Nemá jít o jediný podobný krok, který operátor připravuje. M7 Group chystá také akce pro prodej nových karet a získávání nových zákazníků obecně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).