Hlavní navigace

Skylink právě nasadil Rebel 2. Na pozici Mňau TV

21. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Skylink
Podle poslední zprávy z dnešního dopoledne mělo k výměně této stanice dojít do konce týdne. A skutečně k ní dnes odpoledne došlo.

„Rebel 2 Slušnej kanál“ zaujal v nabídce pozici Mňau TV, která u největšího poskytovatele satelitního signálu v Česku zřejmě končí. V pondělí ohlášená slovenská hudební televize Senzi už u Skylinku taktéž funguje a majitelům přijímačů s certifikátem Skylink Ready a funkcí FastScan změny proběhnou automaticky (ostatní musí naladit manuálně). Ti také Senzi najdou na pozici 29, na 30 je pak Rebel a Rebel 2 zaujímající místo po Mňau TV je na 31.

Dnes dopoledne odpověděl Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group, na dotaz DigiZone.cz na toto téma takto: Náhradu Mňau kanálem Rebel 2 Slušnej kanál jsme prozatím odložili. Předpokládáme, že k výměně dojde do konce týdne. Ve hře se na poslední chvíli objevila ještě jedna varianta, a to, že Mňau bude pokračovat a Rebel 2 Slušnej kanál do nabídky přibude navíc. Druhá možnost je ovšem méně pravděpodobná.

Skylink - Rebel 2 zaujal pozici Mňau TV...
Autor: Bohumil Herwig

Skylink – Rebel 2 zaujal pozici Mňau TV…

Další informace naleznete na následujících odkazech:

NAPSALI JSME: Skylink: další stanice s časovým posunem, nastupují Rebel 2 a Senzi, končí Mňau (včetně parametrů pro naladění)

BRAND24

Senzi je už u Skylinku, Rebel 2 zatím chybí, Mňau je stále k dispozici

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).