Hlavní navigace

Skylink plánuje zařadit do své nabídky slovenskou hudební televizi Senzi

15. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Stanice je dostupná skrze satelitní platformy FreeSat a Digi, ale pouze pro slovenské diváky. Skylink chce pokrýt i Českou republiku.

Jak informoval server SatelitnaTV.sk, slovenský hudební kanál Senzi by měl od úterý 19. září zahájit vysílání také z družice Astra 3B (23,5 °E) a stát se součástí česko-slovenské satelitní platformy Skylink. Server dál uvedl, že zatím nejsou známy přesné technické parametry pro příjem programu, ani v rámci kterého programového balíku ho bude Skylink nabízet.

Senzi je v současnosti dostupné prostřednictvím satelitní operátorů FreeSat a Digi TV, ale pouze pro slovenské diváky. Jak potvrdil mediální zástupce Skylinku Marek Němec, v jeho případě by měli Senzi naladit i čeští předplatitelé. Senzi bude případně v nabídce i pro český trh. V současné době ovšem o zařazení Senzi do nabídky jednáme, a jakmile to bude aktuální, tak informace zveřejníme, upřesnil Němec.

BRAND24

Klipy z vysílání televize Senzi, jejíž programovou skladbu lze nejspíše přirovnat k tuzemskému Šlágru, jsou k vidění v průběhu noci a do 8 hodin ráno na kanálu Barrandov Family.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).