Hlavní navigace

Seznam.cz s vlastním zpravodajským servisem. Sázet má především na video

4. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
Na domovské stránce největšího českého portálu nyní najdete zbrusu nové zpravodajství. Zakomponováno je velice nenápadně.

Pod hlavičkou „Seznam Zprávy“ je vidět jednak tradiční zpravodajství a jednak video zprávy doplněné o textovou část. Ambicí redakce, kterou od léta buduje Jakub Unger, spoluzakladatel Aktuálně.cz, je „přinášet kvalitní, seriózní a jinde neviděný zpravodajský obsah a publicistiku“.

Dlouhodobě na naší domovské stránce koncentrujeme to nejlepší z českého internetu. Nyní se stává prvním kanálem, na který k přehledu nejdůležitějších informací přinášených serverem Novinky.cz přidáváme vlastní zpravodajství. Už máme natolik kvalitní obsah, že je škoda si ho nechávat v šuplíku. To, co dnes vidíte, je pouze začátek. Sázíme na video, rychlé aktuality, silné osobnosti a internetový přístup, popisuje základní vizi nového zpravodajství Pavel Zima, generální a obsahový ředitel společnosti Seznam.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Seznam.cz vstupuje na DVB-T. Objevil se na Multiplexu 4

Seznam spustil na svém HbbTV kanálu automatické přehrání posledního přidaného videa

BRAND24

Klasicky nenápadná, ale přesto přepracovaná hlavní stránka Seznam.cz.
Autor: archiv

Klasicky nenápadná, ale přesto přepracovaná hlavní stránka Seznam.cz.

Nová hlavní stránka Seznam.cz je opět provedena velice nenápadně a mnozí si změn nejspíše ani nevšimnou, stejně jako možnosti pustit si vysvětlující video „Co jsou Seznam Zprávy“. Pokud tak učiníte, dozvíte se například, že důležité je pro nás ráno. To otevírá exkluzivní zprávy, zatím obvykle spíš pro noviny. Během dne následují aktuality a servis typický pro on-line média. Večer názorový zpravodajský souhrn.

Nový zpravodajský servis Seznam.cz mají mj. na starosti Jakub Unger (šéfredaktor), Jiří Kubík (zástupce šéfredaktora), Jindřich Šídlo (šéfreportér), Zdeněk John (šéfeditor) a Jan Cizner (vedoucí videozpravodajství). Kompletní sestavu redakce a další informace najdete na Lupě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).