Hlavní navigace

Šest let na trhu oslaví Prima love celodenní oslavou spolu s kosmetikou Dermacol

19. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ VIDEO – Na 1. máje zvou zástupci televize Prima na Dermacol Love Day, který proběhne v pražském parku Grébovka.

Eventová divize televize Prima, agentura Solootions, představuje novinkovou akci Dermacol Love Day a na prvního máje tak v pražském parku Grébovka uvede celodenní zábavný a odpočinkový program určený primárně ženám. Hlavním partnerem akce je kosmetická společnost Dermacol a vstupenky v ceně dvou set korun jsou dostupné v síti Ticketportal s tím, že děti do šestnácti let a muži mají na akci vstup zdarma. Ke každé vstupence slibují organizátoři dárek v hodnotě pěti set korun.

U vstupu se budou moci návštěvnice nechat nalíčit neslíbatelnou rtěnkou, předvést svůj úsměv ve fotokoutku Dermacol a při polibku pod rozkvetlým stromem vyzkoušet její odolnost. Na místě budou také vybrané české youtuberky a blogerky z oblasti fashion & beauty a osobnosti televize Prima. Chybět nebudou ani kadeřníci a vizážisti, specializované workshopy, prezentace food produktů nebo módní přehlídky. Závěr akce obstará hudební vystoupení.  

BRAND24

Spolupořadatelem prvního ročníku akce je vydavatelství Vltava Labe Media, jehož časopis Glanc připraví v Grébovce chill out zónu, další titul Kreativ obstará zábavu pro tvořivé rodiče a jejich děti a s měsíčníkem Kondice proběhne potřebná rozcvička. Pro nejmenší návštěvníky bude připravena Primáčkova dětská zóna nebo výprava po stopách Primáčkovy party.  

Více informací naleznete na webu akce


Autor: FTV Prima

Prima love zve své divačky na 1. máje do pražské Grébovky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).