Hlavní navigace

Satelitní platforma Flix TV představuje nový set-top box FlixBox HEVC

24. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Flix TV
Satelitní poskytovatel Flix TV začal distribuovat svůj nový originální přijímač FlixBox HEVC.

Přijímač je vybaven integrovanou Wi-Fi, konektorem RJ-45 pro zapojení UTP kabelu a je připraven pro příjem kodeku H.265 HEVC. Pro FlixBox byl vyvinut zcela nový software, který oproti softwaru od původního FlixBoxu obsahuje například logo v grafice a informační liště. Zákazníkovi přinese nový box lepší kvalitu obrazu a zvuku a řadu technických výhod do budoucna. Operátor je tak připraven na případný přechod na úspornější kompresní formát obrazu H.265 HEVC.

Přístroj je vybaven konektory pro HDMI a SCART, vstupem pro koaxiální kabel, S/PDIF a portem pro připojení napájecího adaptéru. Součástí přístroje je také vestavěný dekodér Conax.

BRAND24

Ušetřená kapacita může přinést nové programy, případně upgrade některých stanic do HD rozlišení. K novým instalacím je set-top box dodáván standardně a stávající klienti se v nejbližších měsících dočkají bezplatné výměny.

Flix TV aktuálně nabízí 32 HD programů pro všechny zákazníky v České republice.  Zákazníci si mohou vybrat z nabídky dvou základních a dvou prémiových balíčků:

  • Dobrá TV (65 programů) za 299 Kč/měsíčně,
  • Lepší TV (86 programů) za 399 Kč/měsíčně,
  • HBO MaxPak za 279 Kč/měsíčně a
  • Aktivní balíček pro dospělé a milovníky sportu za 199 Kč/měsíčně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).