Hlavní navigace

Satelit zdarma? Kdepak! TV Barrandov láká kampaní na chystaný seriál

27. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Bezdružice budou novým komediálním seriálem, který by měl mít podle agentury Media Master, jenž prodává pro televizi reklamní prostor, premiéru v srpnu nebo září letošního roku.

Kampaň, kterou spustil provozovatel plnoformátové Televize Barrandov v jejím vysílání a na webu www.satelitzdarma.cz, v posledních dnech pěkně zamotala hlavu některým manažerům operátorů a například i zástupcům Českých Radiokomunikací. Podle webového portálu to vypadalo, že Barrandov chystá novou satelitní službu, případně bezplatný přístup ke svým programům prostřednictvím takzvané „Barrandov karty“. Vysvětlení je ale poměrně jednoduché. Uskutečněné kroky souvisí s kampaní, které televize rozjela k chystanému seriálu Bezdružice. Na registraci ochranné známky upozornila naše redakce už v minulosti.

BRAND24

K TÉMATU: Majitel TV Barrandov spustil web satelitzdarma.cz, slibuje skvělou budoucnost

Bezdružice budou novým komediálním seriálem, který by měl mít podle agentury Media Master, jenž prodává pro televizi reklamní prostor, premiéru v srpnu nebo září letošního roku. Vysílat by se měl s týdenní periodicitou vždy v prime time, tedy hlavním vysílacím čase. Nový starosta obce Bezdružice je typický současný komunální politik. Jeho kampaň „vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny“ mu pomohla vyhrát volby. Hned po převzetí funkce se obklopil svými věrnými: kapitán policie, místní doktor, farář, ředitelka školy a majitel penzionu Kozodírky. A přestože to nejsou žádní „mozkoví atleti“, snaží se starostovi splnit vše, co mu vidí na očích, uvádí v anotaci k seriálu programové oddělení televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).