Hlavní navigace

Samsung QE88Q9 míří i na český trh

12. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Samsung
UVNITŘ FOTOGALERIE – Nejrozměrnější televizor vlajkové řady Q9 byl uveden zatím jen na severoamerický a korejský trh. Má úhlopříčku 88", tedy 224 cm.

Modely označované jako QLED momentálně u Samsungu představují řady Q7, Q8C (pouze prohnutá, v září se očekává i rovná) a nejvyšší Q9F. Všechny mají zdvojené tunery, včetně podpory H.265/HEVC, všechny také využívají externího boxu One Connect s rozhraními, tunery a velkou částí elektroniky.

Největší úhlopříčka rozšiřuje stávající modely Q9 zastoupené nyní velikostmi 140 cm (55"), 165 cm (65") a 191 cm (75"). Pokud se podíváte do fotogalerie, uvidíte, že zadní stěna televizoru je zcela plochá, bez tradičního „hrbu“ pro repro, konektory a elektroniku, takže i u tohoto vrcholového televizoru je použit koncept s externím boxem One Connect.

NAPSALI JSME: Příští dva týdny mohou zákazníci v rámci akce Samsung dny nakoupit televizory za výhodnější ceny

Jaké jsou televizory Samsung QLED? Hodně nadějné (první pohled)

Samsung zlevňuje televizory QLED

I Samsung QE88Q9 je navržen v tzv. 360stupňovém designu, takže ho – díky zcela hladké zadní straně – můžete bez obav umístit do prostoru. One Connect je s televizorem, což je v podstatě pouze obrazovka, propojen jediným tenkým kabelem o průměru 1,9 mm. K oběma částem pak ještě vede napájení.

BRAND24

I u 88 palců můžete využít firemní velmi tenké montáže na zeď za pomoci speciálního držáku. Další informace najdete v samostatném článku o všech řadách Samsung QLED.

K nám má novinka zamířit v nejbližší době (zřejmě ještě v září), dostupná bude u vybraných prodejců a její doporučená maloobchodní cena je 529 990 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).