Hlavní navigace

Samsung přichází s dalšími chytrými fotoaparáty

8. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Samsung
Na právě probíhajícím veletrhu CES 2014 se objevila rodina kompaktů, jejichž společným znakem je možnost okamžitého sdílení snímků přes NFC či Wi−Fi.

Novinky se jmenují WB 35F, WB 50F, WB 350F, WB 1100F a WB 2200F a zajímavou společnou funkcí je i Tag&Go. Ta propojuje fotoaparáty řady WB s chytrými telefony a tablety, a to pouhým přiložením obou zařízení k sobě, bez nutnosti manuální konfigurace. Využívá se k tomu technologie NFC (Near-field Communications) a můžete tak například odeslat fotografie, které si prohlížíte na fotoaparátu do spárovaného mobilního zařízení. Funkce Auto Share zase odešle snímky hned po vyfotografování do telefonu, takže máte okamžitou zálohu. Příjemnou vlastností je také Remote Viewfinder, který z mobilního zařízení udělá vzdálený hledáček přes který můžete rovněž upravovat některá nastavení.

  • Samsung WB35F a WB50F mají 12násobný optický zoom a režim Live Panorama, který se aktivuje jednoduchým pokýváním ze strany na stranu. 
  • Samsung WB350F má 21násobným optický zoom a jeho objektiv začíná na 23 mm. Nechybí ani natáčení do Full HD a fotoaparát je schopen nahrávat snímky přímo na Dropbox. 
  • Samsung WB1100F vyniká 35násobným optickým zoomem a jeho objektiv začíná na 25 mm.
  • Samsung WB2200F s elektronickým hledáčkem zvládá Full HD video až s rozlišením 1 920×1 080 bodů, 30 sn./s a nabízí celou řadu funkcí dostupných přes Wi-Fi. Jeho objektiv má 60násobný optický zoom a začíná už na 20mm!

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).