Hlavní navigace

Samsung nabízí v chytrých televizorech nově sněhové zpravodajství pro ČR

6. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 2. 2012

UVNITŘ FOTO Jihokorejský výrobce elektroniky, společnost Samsung, nabízí nově ve svých televizorech další aplikaci uzpůsobenou speciálně pro Českou republiku. Jde konkrétně o sněhové zpravodajství, které najde zájemce pod názvem SkiInfo ČR. Zvláště v těchto týdnech a měsících je tato bezplatná novinka jistě vítaným zpestřením jinak chudé nabídky pro české uživatele.

ČTĚTE TAKÉ: Fashion TV bude dostupná v chytrých televizorech Samsung

BRAND24

SkiInfo ČR byla přidána mezi Samsung Apps ve čtvrtek 2. února. Samsung ji popisuje jako aplikaci, která přináší aktuální lyžařské informace o českých zimních střediscích. Dodavatelem dat je společnost Sitour Česká republika, s.r.o. Letos jde již o druhou aplikaci čistě pro naše uživatele. V první polovině ledna se tu objevilo zpravodajství iDNES, ve kterém je možné přehrávat i video. Majitelé televizorů značky Samsung stále marně čekají na widget pro iVysílání České televize. Pavlína Kvapilová, šéfka Nových médií, nedávno serveru DigiZone.cz řekla, že se s ním však stále počítá. Jeho nasazení je však odloženo na neurčito.

Ukázka z aplikace SkiInfo od Samsungu. (Foto: autor)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).