Hlavní navigace

Rozšíření programové nabídky Skylink, které se objevilo na internetu, není definitivní

30. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ DOKUMENT – Aktuální vydání magazínu Skylink TV hovoří na nové frekvenci o spuštění Novy HD, Primy HD, Novy Sport HD, Fandy HD, Novy Cinema HD, Primy Cool HD, Dajto HD, Joj HD, Plus HD a stanice RiC.

Rozšíření programové nabídky satelitní služby Skylink, která se objevila v aktuálním vydání magazínu Skylink TV, není definitivní. Serveru DigiZone.cz to řekl Jaromír Glisník, člen představenstva skupiny M7 Group, která tohoto operátora vlastní. Glisník jako důvod k předčasně zveřejněným změnám uvedl, že periodikum muselo jít do tisku. Měli jsme za to, že vše je to hotové, ale bohužel tomu ještě tak nebylo, sdělil naší redakci Glisník. Definitivní podobu programových novinek odhalí operátor podle Glisníka zítra, případně v úterý. Konkrétnější být v tuto chvíli nechtěl.

K TÉMATU: Skylink rozšíří v horizontu týdnů programovou nabídku, zajistil si kapacitu

BRAND24

Aktuální vydání magazínu Skylink TV hovoří na nové frekvenci o spuštění Novy HD, Primy HD, Novy Sport HD, Fandy HD, Novy Cinema HD, Primy Cool HD, Dajto HD, Joj HD, Plus HD a stanice RiC. Na otázku, zdali se jedná o definitivní podobu programové skladby na novém kmitočtu, Glisník odpověděl, že nikoliv. Nechtěl bych to konkretizovat. Počkejte si do pravděpodobně do zítřejšího odpoledne, uvedl člen představenstva M7 Group, který zatím ani nechtěl specifikovat, jakým způsobem budou nové programy balíčkovány. Do roku 2016 chce nicméně Skylink nabídnout všechny populární programy v HD kvalitě.

Skylink_TV_CZ25_2014.pdf by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).