Hlavní navigace

Rock Rádio spustilo nový vysílač pro Mladoboleslavsko, konkuruje tu Beatu

17. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice patří do rozhlasové sítě skupiny Media Bohemia, která je mimo jiné i provozovatelem Hitrádií, která v minulosti pohltila známé značky jako Faktor, Crystal, Orion a další.

Tematická rozhlasová stanice Rock Rádio spustila v průběhu uplynulého víkendu nový vysílač pro Mladoboleslavsko. Signál je šířen výkonem 200 wattů na frekvenci 103,5 MHz z lokality Mladá Boleslav-Bradlec. Jde tedy o stejné stanoviště, které již v tuto chvíli využívá Rádio Bonton na kmitočtu 94,8 MHz. Spuštění vysílače si ověřila redakce DigiZone.cz monitoringem VKV pásma, provozovatel už o spuštění nové frekvence informoval posluchače prostřednictvím sociální sítě Facebook.

BRAND24

Mapa pokrytí signálem Rock Radia, prozatím bez mladoboleslavského kmitočtu. Obrázek lze zvětšit
Autor: Rock Radio

Mapa pokrytí signálem Rock Radia, prozatím bez mladoboleslavského kmitočtu. Obrázek lze zvětšit

Z ARCHIVU: Rádio Beat míří do nabídky DAB rozhlasu, bude u Teleka a pravděpodobně i RTI cz

Rock Rádio patří do rozhlasové sítě skupiny Media Bohemia, která je mimo jiné i provozovatelem Hitrádií. V Mladé Boleslavi tato stanice nově konkuruje zaběhnutému Rádiu Beat konkurenčního Radia United Broadcasting. Beat vysílá v tomto městě na frekvenci 94,4 MHz a svůj 100wattový vysílač má umístěný v lokalitě Kosmonosy. Rock Rádio vzniklo před několika lety po zániku rozhlasových stanic Šumava, Gold a Prácheň, postupně je doplnily i některé frekvence ve zbytku Čech – Jičín, Trutnov, Teplice a další.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).