Hlavní navigace

Robinsonův ostrov odvysílá Nova poprvé v pondělí 16. ledna

20. 12. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Nova
Televize Nova nabídne divákům údajně „nejdrsnější reality show v historii České republiky“ nazvanou Robinsonův ostrov.

První díl soutěže Robinsonův ostrov, jejíž vítěz si odnese dva a půl milionu korun, uvidí diváci 16. ledna ve 21:30 na Nově, následně pak každé pondělí a středu. Z téměř čtyř tisíc přihlášených bylo vybráno osmnáct odlišných Čechů, které čeká boj na izolovaném filipínském ostrově. Soutěžící se budou potýkat nejen se svými soupeři, tropickou džunglí, nedostatkem potravy, fyzicky náročnými úkoly, ale také sami se sebou.

Jsme nadšeni z reality show typu Survivor. Je to největší, nejpopulárnější a nejúspěšnější show na světě, uvedla programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek. Televize Nova natáčela show v jihovýchodní Asii, v prostředí exotických Filipín, na poloostrově Caramoan a celé řadě přilehlých ostrovů.

Show bude diváky provázet sportovní komentátor, moderátor a znalec bojových sportů Ondřej Novotný. Není to ledajaká show, ale opravdu něco, co patří mezi špičku světové televizní tvorby, dodal Novotný.


Autor: TV Nova

Moderátor Ondřej Novotný.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).