Hlavní navigace

Režisér Strach opět točí pro Českou televizi, připravuje seriál o brutálních vraždách

23. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – „Jsem přesvědčený, že tímto seriálem nabídneme divákům České televize nový rozměr české krimi,“ domnívá se kreativní producent České televize David Ziegelbauer.

Nový sedmidílný detektivní seriál Labyrint, který bude pojednávat o vyšetřování brutálních vražd, začal pro Českou televizi natáčet režisér Jiří Strach. V hlavní roli majora Remeše se divákům představí Jiří Langmajer, další role obsadí Zuzana Kanócz, Stanislav Majer, Zuzana Kajnarová, Anna Linhartová, Lukáš Hlavica, Pavel Batěk, Miroslav Donutil nebo Lenka Vlasáková. Kdo a proč vraždí? Je za několika mrtvými jediný pachatel? Mají události z jihu Moravy něco společného s již objasněnou vraždou na Slovensku? I tyto otázky si bude pokládat nová kriminálka, která vzniká v produkci brněnského studia České televize.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Třídílné výpravné drama Jan Hus od ČT je hotovo, výsledek si pochválila i Arte

Síla scénáře u mysteriózního žánru leží vždycky v jeho napínavosti. V případě Labyrintu, kdy propojujeme současnost s tajemnou historií, jsem si téměř jistý, že když někdo uvidí jeden díl, nebude se moci dočkat dalšího, uvedl sám Strach, který už pro veřejnoprávní médium v minulosti natočil například pohádku Anděl Páně a dále Vrásky z lásky, BrainStorm, Tři životy, Ďáblovu lest nebo Santiniho jazyk. Jsem přesvědčený, že tímto seriálem nabídneme divákům České televize nový rozměr české krimi, domnívá se kreativní producent České televize David Ziegelbauer. Seriál vzniká hlavně v Brně, na Blanensku a na Slovensku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).