Hlavní navigace

Režisér Babího léta a Ameriky Vladimír Michálek točí pro HBO kriminálku Mamon

3. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – „Natáčení bude probíhat v českých i zahraničních lokacích. V připravované sérii se objeví řada uznávaných českých herců,“ láká mluvčí HBO Pavla Brožková.

Společnost HBO Europe provozující prémiový kanál HBOČeské republice a na Slovensku dnes začala natáčet šestidílnou kriminální sérii s pracovním názvem Mamon. Točí ji pro ni Vladimír Michálek, který v minulosti stál například u vzniku filmů Babí léto, Je třeba zabít Sekala, Zapomenuté světlo a Amerika. Jeho zatím posledním dílem je loňské romantické drama Pohádkář, v němž si zahráli mimo jiné Jiří MacháčekAňa Geislerová. Hlavní role v nové kriminální sérii od HBO ztvární spolu s Matějem Hádkem Eva Leimbergerová. Natáčení by mělo trvat pětasedmdesát dnů. Produkci zajišťuje společnost Bionaut. 

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: HBO přidalo do své videoslužby nové hodnocení pro orientaci diváků

Natáčení bude probíhat v českých i zahraničních lokacích. V připravované sérii se objeví řada uznávaných českých herců. Hlavním hrdinou příběhu je novinář, který se zabývá kauzou kolem významného státem řízeného podniku. Při zajišťování podkladů ke vznikající reportáži narazí novinář na kontroverzní informace týkající se jeho vlastního bratra, který je do skandálního případu osobně zapleten, představila stručně zápletku mluvčí česko-slovenského HBO Pavla Brožková. Z hrané tvorby posledních let je možné zmínit kromě seriálů Až po uší a Terapie také dramatickou sérii Hořící keř.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).