Hlavní navigace

regionálnitelevize.cz vysílá klipy regionálních kapel, zapojila se do festivalu Festklip

3. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Diváci mohou prostřednictvím webu hlasovat o nejlepších regionálních kapelách v České republice. Klipy se ve vysílání opakují každé čtyři hodiny.

Klipy regionálních kapel z celé České republiky vysílá od minulého pátku satelitní regionalnitelevize.cz. Zapojila se do letošního ročníku festivalu Festklip, který prostřednictvím hlasování diváků na internetu hledá nejlepší původní klipy regionálních hudebních skupin z Čech, Moravy i Slezska. Televize jim dává prostor každý den od 20:50 do 21:00 hod. a poté je opakuje každé čtyři hodiny, sdělila jednatelka a výkonná ředitelka stanice Eva Stejskalová.

K TÉMATU: regionalnitelevize.cz začala vysílat pozemně v jižních Čechách. Prozatím testuje

„Je to výborná zpráva pro všechny hudební kapely. Přihlášené klipy, které byly dosud k vidění jen na internetových stránkách www.festklip.cz, se teď objeví i v televizním vysílání. Věříme, že tím podpoříme nejenom festival Festklip, ale také samotné kapely, které se tak
mohou prezentovat široké veřejnosti,“
prohlásila Magdaléna Jenčíková ze společnosti Mistral TV, která festival třetím rokem pořádá. Tři nejlepší videoklipy vybere odborná porota a diváci prostřednictvím ankety na internetu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: regionalnitelevize.cz začala streamovat své vysílání na serveru YouTube

Slavnostní večer s vyhlášením vítězů organizátor plánuje na 16. listopadu v mostecké Gama Hospodě. Živě zde vystoupí nejméně tři kapely a na plátně budou promítány soutěžní klipy.
„Smysl tohoto festivalu – tedy podpořit regionální kapely, nám přišel velmi zajímavý a podporuje naše programové zaměření, a proto jsme rádi, že jsme se stali mediálními partnery Festklipu. Přejeme kapelám, aby si prostřednictvím našeho vysílání našly další fanoušky, bez ohledu na region, kde hrají,“ dodala šéfka regionálnítelevize.cz Eva Stejskalová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).