Hlavní navigace

Recept na bohatství Barrandov zklamal. Televize ho přesune až na 21:45

4. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Show, kterou moderují Petr Vágner a Adéla Banášová, nedokázala konkurovat silným soupeřům v podobě Gymplu, Cest domů a Zdivočelé země. Televize ji přesouvá už po prvních dvou dílech.

Přesto, že digitální plnoformátová televize Barrandov odvysílala prozatím pouze dva díly své kulinářské show Recept na bohatství, kterou prezentovala jako hlavní podzimní novinku, už se přesouvá do pozdějšího vysílacího času. Místo ve 20 hodin se bude pořad vysílat až ve 21:45. Den nasazení pořadu se nemění, to znamená, že diváci ho budou moci nadále sledovat v pondělí. Na změnu upozornilo programového oddělení televize.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Seriál Gympl se uvedl na Nově jako hit. Měl přes milion a půl diváků

Příští pondělí, tedy 10. září, odvysílá televize ve 20 hodin český snímek Výstřely v Mariánských Lázních, o týden později, 17. září, pak film Kam nikdo nesmí. První díl Receptu na bohatství sledovalo minulý týden pouze 144 tisíc diváků při podílu na publiku (share) 4,09 %, další část však dopadla ještě hůře. 131 tisíc diváků přineslo televizi share necelých 3,5 %. Novinka Barrandova měla proti sobě silné soupeře. ČT 1 vysílá novou řadu Zdivočelé země, Nova seriál Gympl a Prima family Cesty domů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).