Hlavní navigace

Real Madrid vs. Atlético Madrid na O2 Sport. S Ujfalušim a chatem diváků

26. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
O2 Sport během sobotního finále Ligy mistrů nabídne, prostřednictvím funkce zvané multidimenze, chat fanoušků a ve studiu přivítá i několik hostů.

V sobotu od 20:00 startuje na stanici O2 Sport vrchol nejprestižnější klubové soutěže světa. Finále Ligy mistrů mezi Realem a Atléticem Madrid doprovodí v O2 TV novinka – v rámci tzv. multidimenze se budou moci fanoušci interaktivně zapojit do vysílání a následně své příspěvky uvidí ve speciálním sloupci během přímého přenosu. Utkáním, které začíná ve 20:45 hod., bude provázet komentátorská dvojice ve složení Milan Štěrba a Vlastimil Kaiser.

Diváci se do přenosu stanice připojí prostřednictvím sociálních sítí Twitter a Facebook nebo přes Instagram s tím, že stačí, aby kamkoli do svého komentáře přidali #O2sportLIVE. Provozovatel IPTV vysílání ale upozorňuje, že u Facebooku je zapotřebí příspěvek s hashtagem přidat přímo na zeď stránky www.facebook.com/O2SportCZ.

ČTĚTE TAKÉ: Marketingový ředitel O2 Sport: Naší mantrou je fotbal

Během srpna by měl odstartovat nový kanál O2 TV Fotbal

O2 Sport: podívejte se, jak vypadá multidimenze v praxi

BRAND24

Jedná se o další jedinečnou funkci multidimenze, ve které chceme fanoušky zapojit formou sociálních sítí do vysílání. Na výběr budou dvě volby, kdy na jednom kanálu poběží klasický živý přenos a na druhém zmíněné příspěvky a diskuse ve speciálním chat okně. Tato práce s diváky a způsob interakce je forma, kterou se chceme i do budoucna rozvíjet, prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport.

Vedle těchto novinek nabídne O2 TV také rozbor obou finalistů od Jaroslava Hřebíka, generálního sportovního manažera Sparty Praha, který se na speciální obrazovce podívá na všechny zajímavé aspekty hry a poukáže na přednosti a slabiny fotbalistů. Ve studiu O2 Sport pak Petr Svěcený přivítá hosty, mezi kterými bude i Tomáš Ujfaluši, který za Atlético Madrid odehrál přes devadesát zápasů, a navíc dokázal se španělským klubem vyhrát Evropskou ligu.


Autor: O2 TV

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).