Hlavní navigace

Radiokomunikace budou spolupracovat s O2 na úrovni firemních zákazníků

2. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Pro partnerství si vybíráme takové společnosti, které mají vybudovaný velkoobchod a na vlastní infrastruktuře jsou schopny dodávat služby v kvalitě požadované nejen námi,“ uvedla O2.

České Radiokomunikace, které jsou čtenářům DigiZone.cz známé především coby dominantní poskytovatel vysílacích služeb, a společnost O2 Czech Republic budou spolupracovat na korporátní úrovni, tedy na úrovni dodávky služeb pro velké firmy (korporátní klienty). O2 tak chce potvrdit, že po oddělení firmy CETIN, která se zaměřuje mimo jiné právě na budování infrastruktury, se tyto firmy staly naprosto samostatnými. Telekomunikační firma jedná na této úrovni kromě ČRo i s dalšími společnostmi.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: CETIN investuje desítky miliard do výstavby optických sítí po celé republice

Pro partnerství si vybíráme takové společnosti, které mají vybudovaný velkoobchod a na vlastní infrastruktuře jsou schopny dodávat služby v kvalitě požadované nejen námi, ale našimi zákazníky, konstatoval při této příležitosti Tomáš Budník, generální ředitel O2 Czech Republic, a potvrdil: Do budoucna chceme využívat významnou část konektivity od jiných poskytovatelů, než je společnost CETIN. Cílem je především uspokojit zákazníky i v lokalitách, kde není dostupná infrastruktura od hlavního dodavatele.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).